MAVI travel

Wij organiseren luxe zeilcruises voor mensen die méér willen dan een standaard zonvakantie

Ons aanbod

Wij organiseren luxe zeilcruises voor mensen die méér willen dan een standaard zonvakantie in Turkije. We laten je graag de minder toeristische kant van Turkije zien. Op onze vaarroutes kom je op de mooiste plekjes langs de kust. Ook nemen we je graag mee voor een tochtje aan land, waar je nog het authentieke Turkije kunt beleven. Je verblijft op onze authentieke gulets die volledig getuigd zijn om mee te zeilen. De bemanning is professioneel en ervaren. Als het even kan hijsen we de zeilen.

Hut boeken of schip exclusief

Vanaf eind april tot eind oktober kun je een hut boeken alleen of met zijn twee. De schepen zijn ook exclusief te huur voor families en vriendengroepen. Per schip kunnen maximaal 12 gasten verblijven in 6 ruime hutten met eigen badkamers.

Je verblijft op onze authentieke gulets die volledig getuigd zijn om mee te zeilen.

Comfort Cruise

De meeste reizen worden uitgevoerd als luxe Comfort Cruise, maar je kunt ook kiezen voor een actievere reis, bijvoorbeeld meedoen aan de Bodrum Cup, een internationale zeilregatta voor houten schepen.

Lees meer over onze Comfort Cruises

Onze bestemmingen

Onze thuishaven is Bodrum in Turkije. Je kunt kiezen uit verschillende vaarroutes, elk met hun eigen charme. Wil je zoveel als mogelijk zeilen, kies dan de route Golf van Gökova. De wind waait hier altijd wel uit de goede hoek. Houd je ook van een beetje aan land struinen in kleine plaatsjes dan is de route Golf van Hisaronu iets voor jou.

Bodrum- Golf van Gökova
De Golf van Gökova is eigenlijk een binnenzee bij Bodrum en een perfect gebied om te zeilen, de wind waait hier altijd wel uit de goede hoek. De kust heeft tientallen baaien en kleine eilandjes om voor anker te gaan. Het water is Turkoois helderblauw.

Bodrum- Golf van Hisaronu
De kust van dit vaargbied is ruig, met steile kliffen afgewisseld met kleine plaatsjes en het stadje Datca. In de baai van Selimiye zijn vele leuke restaurantjes waar u op de steiger kunt dineren, met het schip op de achtergrond.

Eilandhoppen langs de Griekse Dodekanesos eilanden
De eilandengroep Dodekanesos ligt in de Egeïsche en Middellandse Zee. De eilanden zijn Grieks, maar liggen vlakbij de Turkse kust. Dodekanesos betekent letterlijk 12 eilanden, maar eigenlijk telt deze eilandengroep veel meer eilanden. De bekendste in ons vaargebied zijn Kos en Patmos.

Bekijk onze verschillende reizen en routes


Met MAVI Travel kies je voor de beste zeilcruise in Turkije
+ Kleinschalige organisatie, persoonlijk en met lokale kennis.
+ Ook op de individueel te boeken zeilcruises kun je kiezen uit verschillende routes.
+ We varen met onze eigen, ruime en comfortabele schepen die echt zeilen.
+ Shared dining aan boord met lokale verse producten en goede wijn.
+ Wij zijn de enige aanbieder van zeilcruises die lid is van reisgarantiefonds GGTO en van de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties VvKR. Je kunt dus betrouwbaar boeken.

ReizenReizen
Auto Huren bij easyterra
Booking.com

Inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving