Sail-Events

Zeilvakanties in Kroatië voor iedereen

Zelf je koers varen of inschepen aan boord van een zeiljacht dat deel uitmaakt van een flottielje?
We bieden zeilvakanties aan voor ieders smaak. Neem een kijkje in ons aanbod zeilvakanties.

Dobro Dosli  = Welkom

Uniek en altijd een feest!

Voordat jullie met ons letterlijk “in zee gaan” stellen wij ons graag  voor. Wij gingen ooit op ontdekking in 2005 en inmiddels zijn we een begrip binnen de zeilreis organisaties. Vrijblijvend en zekerheid bij het zoeken van een geschikt jacht, alle informatie voor vertrek, en kwaliteit en betrouwbaarheid op locatie. Niet het grootste aanbod maar de beste zorg willen garanderen voor, tijdens en na uw zeilvakantie.

Een uitstekend begin …

Uw zeilvakantie begint al bij het uitzoeken van een geschikt zeiljacht. Bij het selecteren houdt u rekening met het aantal cabines, slaapplaatsen, leeftijd type en prijs. Heeft u een specifieke voorkeur voor een bepaald type of merk?
Omdat wij zelf ook zeilers zijn, weten we wat voor u en uw bemanning belangrijk is. Daarom hebben een selectie gemaakt in de beste en modernste jachtvloot in veel landen, om aan al uw wensen tegemoet te komen. Zeiljachten van alle bekende merken als Hanse, Bavaria, Elan, Beneteau en Jeanneau, More Yachts en Solaris.

Zeilen in Kroatië heeft het juiste schip voor u en voor elk budget. Door het aanbod ieder jaar te vernieuwen kunnen wij altijd jonge zeiljachten aanbieden.

Bij het huren van een zeiljacht of motorjacht geven wij u informatie en tips mee voor de volledige huurperiode. Waar kan je veilig en gezellig overnachten, goede restaurants, en welke baai kan je het beste vermijden.

Flottielje zeilen is ideaal voor gezinnen

Voor gezinnen is flottielje zeilen bij ons ideaal! Bij het maken van de routes is er al rekening gehouden met de dag-afstanden. Zo blijft er voldoende tijd over om lekker te zwemmen en te snorkelen halverwege de dag.

Wil je wel mijlen maken? Dan wijk je gewoon af van de route en zeil je via andere eilanden naar de eind bestemming.
Tijdens de vakantie periodes bestaat 80% van onze deelnemende jachten uit gezinnen. Zo is er een leuke mix van verschillende leeftijden voor het maken van vele vriendjes en vriendinnetjes.

Flottieljes Kroatië regio Zadar & Split
• Unieke routes voor jullie samengesteld
• Voel de vrijheid binnen onze flottieljes
• Ideaal voor gezinnen met kinderen (v.a. 4 tot 18 jr)
• Leeftijden kinderen opvraagbaar per groep

Door onze ervaring weten wij de mooiste baaien en dorpjes te vinden. Wij wijken graag af van de gebruikelijke routes en bezoeken geen grote en dure jachthavens maar meren af aan de kade van authentieke dorpjes of onder de sterrenhemel in een mooie baai. Elke dag is weer een nieuw avontuur met veel afwisseling.

Route Flottielje zeilen vanuit Sukosan
Met deze flottielje vanuit Sukosan (centraal Kroatië) zeil je mee langs de vele eilanden van het Sibenik archipel en door het natuurgebied van de Kornati eilanden. Je bezoekt de KRKA watervallen en maakt kennis met het subtropische klimaat van het eiland Losinje in de Kvarner Regio.

Een relatief beschut gebied en zijn de afstanden gemiddeld 18 mijl. Hierdoor dus uitstekend geschikt voor gezinnen met jongere kinderen.

1 week  : Kornati-tour  met o.a. bezoek aan Nationaal park de Kornaten.
1 week  : Krka-tour  met o.a. bezoek aan Skradin bij het Sibenik archipel.
2 weken :  Dalmatië  Tour een fantastische tocht door de kornati eilanden richting het Noorden tot aan het subtropische eiland Losinj. Daar vandaan zak je weer af richting het Zuiden langs de eilanden Dugi Otok en Ugljan. Een avontuurlijke tour met dorpjes, baaien en stadjes. (Wekelijks vertrek tussen 11 juli en 22 augustus 2020)

Omdat wij aparte 1- en 2-weekse flottieljes organiseren komt onze 2-weekse tour niet na 1 week terug in de start haven om een deel van de groep te wisselen!


Route Flottielje zeilen vanuit Split
Tijdens onze flottielje vanuit Split zeil je in het zuidelijke deel van Kroatië en zeil je mee naar beroemde eilanden als Vis en Vis, bezoeken we de geboorte stad van Marco Polo op het eiland Korcula en maken kennis met de indrukwekkende natuur van het eiland Miljet.

De eilanden in het zuiden zijn groter en de afstanden tussen de eilanden zijn ook wat groter dan in het centrale deel van Kroatië.

In het zuiden vaar je gemiddeld 20 mijl per dag en zeil je iets meer op open zee, ook zijn daar de steden op de eilanden groter.

2 Weken : Marco Polo tour. Je zeilt in het kielzog van deze ontdekkingsreiziger en bezoekt zijn geboorte plaats op het eiland Korcula.  (Vertrek 18 juli, én 1 augustus 2020)

Zeiljacht huren met Schipper-service

Te weinig zeilervaring? Dit zegt niet dat je niet deel kan nemen aan een zeilvakantie. Op al onze bestemmingen is het mogelijk een ervaren schipper in te huren. De schipper verzorgt het dagelijks runnen van het jacht en jullie genieten van de omgeving en de rust. Hierdoor kan je deze zeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek óf neem het roer over van de ervaren schipper en zeil mee langs prachtige eilanden op azuurblauw water.
Maak keuze uit een van de aangeboden zeiljachten, en wij verzorgen daarbij een passende leuke schipper.

• Lokale of een Nederlandse schipper, het is aan u.
• Privacy aan boord gegarandeerd
• Ruime keuze uit zeiljachten

Goed voorbereid op Zeilvakantie

Met een inzeildag/opfriscursus ga je goed voorbereid genieten van je zeilvakantie in het buitenland. Vaak is het aanmeren anders, de gebruiken en het vaargebied verschillen met die van Nederland. Handig dus om hier op voorhand al even kennis mee te maken.

Voorbereiding zeilvakantie en flottielje zeilen ? Vraag ons naar de mogelijkheden.

ReizenReizen
Auto Huren bij easyterra
Booking.com

Inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving