Een zeilvakantie zonder kinderen graag

“Een zeilvakantie zonder kinderen graag”. Dat zeg ik gewoon hardop… Met het schaamrood op mijn kaken vraag ik me af of er ook zeilvakanties bestaan waar geen kinderen aan deelnemen. Kind vrije flottieljes, 40+ reizen, adults-only of hoe het dan ook mag heten. In elk geval een zeilvakantie gericht op mensen boven de anderhalve meter én boven de ‘zuipleeftijd’.

Rust en stilte

Waarom? Ik ben toe aan rust. En daar kan ik nu eenmaal geen feestende tieners, spelende kinderen, jammerende peuters bij gebruiken. Don’t get me wrong, met drie schatten van kinderen ben ik een groter dan groot kindervriend. Alleen niet non-stop, 24/7, het hele jaar door. Doe mij nu maar even een zeilvakantie in een mooi gebied met goede restaurants, in plaats van een volle groep gezinnen met kinderen die het liefst een pannenkoekhuis bezoeken. Ik kan even geen dingy met zeurende buitenboordmotor horen. En als ik nog één keer gewekt word door een megafoon om 9 uur ’s morgens, sta ik niet voor de gevolgen in…

"Maar is er überhaupt een zeilvakantie zonder kinderen?"

Gelukkig is er een Adults Only flottielje!

Het is natuurlijk een beetje een taboe, uitspreken dat je ze even beu bent, die kinderen. Toch weet ik zeker dat ik niet de enige ben die dit wel eens voelt. Of je nu op leeftijd bent, blij dat de boel eindelijk het huis uit is of midden in de kleine kinderen zit en snakt naar een vakantie voor jezelf. Met z’n tweeën op vakantie wilt of alleen. Voor iedereen die stiekem (of niet stiekem) verlangt naar een zeilvakantie zonder kinderen, is er nu een echte Adults Only flottielje zeilvakantie! Die gezellige gezinsflottielje met dinghyrace of pizza-avond komt de volgende keer wel weer.

Het begint nu al te kriebelen

Boek die oppas dus maar, zeg tegen je pubers dat ze een paar dagen zelf de boontjes doppen of zeg tegen je uitwonende kinderen dat ze een weekje niet op bezoek hoeven te komen. Hoe en wat dan ook, ik ga mee met de Adults Only flottielje en volop genieten van de rust, heerlijk eten en volwassen gesprekken met alle andere leuke deelnemers!

Ga je ook mee?

De Adults Only flottielje vertrekt op 7 september 2024 vanuit Sukosan (Kroatië).
Klik hier om te reserveren of bel Lu op 06 34 59 26 75.

Groetjes, Rian

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving