Zeilen in Griekenland

Zon, zee, heel veel eilanden en heerlijk eten!

Nu
zorgeloos
boeken
met VZR
Garant
Klik voor
meer info

Honderden eilanden om te ontdekken

Zeilen in Griekenland betekent een zeilvakantie onder de zon. In het blauwe water liggen de honderden Griekse eilanden te wachten om ontdekt te worden. Zeil over het kalme water in het zuiden van de Ionische Zee. Leg korte afstanden af naar beschutte locaties. Of bevaar de eindeloze zeilbestemmingen vanuit de omgeving van Athene. Samen met de warme aantrekkende middagwind, is Griekenland één van de populairste zeilvakantiebestemmingen in Europa.

De verschillende regio’s kennen een rijke geschiedenis en bieden voor iedere zeiler wat wils. Waan je in een andere wereld in de levendige havens, kleine vissersdorpen en verlaten baaien. Met de perfecte zeilcondities ontdek je iedere dag wat nieuws.

Via de vele aanbieders huur je in Griekenland het zeiljacht van je dromen, vaar je mee in een flottielje of stap je aan boord tijdens één van de vele meezeilvakanties.

Griekenland
praktisch

Beste reistijd
Mei t/m okt.

Vliegduur
± 3,5 uur

Vaarbewijs/ ICC
Ja, nodig

Zeilervaring
Niveau 1 -2

Flottieljezeilen
Ja

Vanafprijs zeilvakantie
€ 2700,- (7 dagen)

Richtprijs retourticket
€ 189,-

Lokaalprijsniveau
Voordelig

Meer praktische tips voor Griekenland

Zoek jouw zeiljacht

🇬🇷 Flottielje programma Griekenland 2024

• 1 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Preveza

Vertrek data
Elke zaterdag
Tot 13 juli is er nog plaats
en ná 10 augustus


v.a. € 695,- p.p.p.w.


Meer info

• 1 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Gouvia Marina

Vertrek data
13, 20 en 27 juli
3 en 10 augustusv.a. € 695,- p.p.p.w.


Meer info

De vertrekdata zijn 100% gegarandeerd en data zijn definitief (vol = vol). Kosten voor de deelname aan de flottielje zijn € 350,- per week/per zeiljacht.

Dit zijn de Griekse zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

De mooiste routes in Griekenland op een rij!

Welke kies jij?

Zo leuk is een zeilvakantie!

Beste Mirjana en Lu,
Wat hebben wij een onvergetelijke week gehad!!! Allleen maar positief en iedereen van jong tot oud heeft genoten en super begeleiding!

Vr Gr fam Michiels

Het is een zeer geslaagde week geweest! We zijn allemaal met een glimlach teruggekeerd. Ik vond de mensen bij de incheckbalie erg vriendelijk en professioneel. De persoon die ons uitcheckte op de boot was alleen erg ongeduldig en beetje vreemd. We moesten er achteraf hard om lachen. Overall hebben we een mooie ervaring.

M.

Wij gaan al vele jaren flottielje zeilen en jullie zijn absoluut de beste organisatie tot nu toe. De afhandeling in de haven was top, niets op aan te merken. De flottielje leiding was goed. Wij vonden alleen Kroatië erg duur en de prijs-kwaliteit verhouden van de restaurants zoek. Volgend jaar dus waarschijnlijk weer Griekenland of hebben jullie een leuk alternatief?

Met vriendelijke groet,Michiel

Het was in één woord: Fantastisch!! We hebben een geweldige week gehad, de begeleiding was perfect en we hebben genoten van het mooie weer, lekkere eten en het mooie land Kroatië.

Groetjes familie Klein

"Ja, wij hebben het echt super gehad en alles is ook zeer goed verlopen. Zowel de verhuurder als het schip waren super. Er waren ook enkele zaken waar jullie geen invloed op hebben, t.w. het weer, de vele dolfijnen en de wind, maar die waren ook geweldig."

Groet, familie Hoekstra

Hai Lu en Mirjana, We vonden de flottielje super fijn concept. Anouk en Julia hebben het echt super gedaan. Anouk met haar ervaring en rust en Julia met haar enorme enthousiasme. Qua zeilen was het geweldig wat betreft het manoeuvreren met de boot hebben we veel bijgeleerd! Was natuurlijk onze eerste keer zo met het gezin. Maar het smaakt zeker naar meer.

Heel veel dank!!

Cultuur, stranden en pittoreske dorpjes

Deze highlights mag je niet missen!

Inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Ga goed voorbereid op reis

Met deze praktische tips

Boek alvast de leukste tours in Griekenland!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Griekenland

De mooiste beelden van Griekenland

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Meer informatie of offerte?

Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving