Geen zorgen, volledig ontspannen Ć©n genieten!

Heb je weinig kennis van het zeilen maar toch graag een zeiljacht huren? Huur dan een schipper in die met je mee gaat op je gehuurde zeiljacht.

De schippers zijn allemaal enthousiaste Nederlandse of lokale zeilers en zijn bekend in het betreffende vaargebied. Zij brengen je naar verscholen baaien en pittoreske dorpjes. Met veel plezier zorgen ze voor een onvergetelijke, ontspannen en veilige vakantie!

Wat betekent zeiljacht huren met schipper aan boord eigenlijk?

Je hoeft je geen zorgen te maken over manoeuvres of navigatie en kunt volledig ontspannen genieten. De schipper brengt het zeiljacht van bestemming a naar b. Natuurlijk is er alle ruimte om ook zelf te zeilen, alleen houdt de schipper een oogje in het zeil en hoef je de verantwoordelijkheid niet te dragen. En het belangrijkste is dat je geen zeilervaring nodig hebt.

De schipper heeft altijd zijn eigen cabine aan boord want een stukje privacy is ook voor hem/haar gewenst. Daarnaast is de schipper vrij van kosten voor eten en drinken. De dagvergoeding voor een schipper is 120 tot 170 euro per dag.

Wil je meer weten over een zeiljacht huren met schipper? Stel hier je vraag. We helpen je graag!

NauSYS iFrame test

Een zeiljacht met schipper

boek je bij Ć©Ć©n van deze specialisten
No items found.
Ontdek alle specialisten

Zo leuk is een zeilvakantie!

Beste Mirjana en Lu,
Wat hebben wij een onvergetelijke week gehad!!! Allleen maar positief en iedereen van jong tot oud heeft genoten en super begeleiding!

Vr Gr fam Michiels

Het is een zeer geslaagde week geweest! We zijn allemaal met een glimlach teruggekeerd. Ik vond de mensen bij de incheckbalie erg vriendelijk en professioneel. De persoon die ons uitcheckte op de boot was alleen erg ongeduldig en beetje vreemd. We moesten er achteraf hard om lachen. Overall hebben we een mooie ervaring.

M.

Wij gaan al vele jaren flottielje zeilen en jullie zijn absoluut de beste organisatie tot nu toe. De afhandeling in de haven was top, niets op aan te merken. De flottielje leiding was goed. Wij vonden alleen Kroatiƫ erg duur en de prijs-kwaliteit verhouden van de restaurants zoek. Volgend jaar dus waarschijnlijk weer Griekenland of hebben jullie een leuk alternatief?

Met vriendelijke groet,Michiel

Het was in ƩƩn woord: Fantastisch!! We hebben een geweldige week gehad, de begeleiding was perfect en we hebben genoten van het mooie weer, lekkere eten en het mooie land Kroatiƫ.

Groetjes familie Klein

"Ja, wij hebben het echt super gehad en alles is ook zeer goed verlopen. Zowel de verhuurder als het schip waren super. Er waren ook enkele zaken waar jullie geen invloed op hebben, t.w. het weer, de vele dolfijnen en de wind, maar die waren ook geweldig."

Groet, familie Hoekstra

Hai Lu en Mirjana, We vonden de flottielje super fijn concept. Anouk en Julia hebben het echt super gedaan. Anouk met haar ervaring en rust en Julia met haar enorme enthousiasme. Qua zeilen was het geweldig wat betreft het manoeuvreren met de boot hebben we veel bijgeleerd! Was natuurlijk onze eerste keer zo met het gezin. Maar het smaakt zeker naar meer.

Heel veel dank!!

Elke week nieuwe inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!
ā€
ā€ā€
*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen)Ā en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je eenĀ voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)ā€
Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving