Luxe zeilvakantie

Verken de wereld in stijl

Ontdek de verborgen schatten aan wal, terwijl je op een luxe (zeil)jacht de zee doorkruist. Ervaar een exclusieve reis op het hoogste niveau. Terwijl je geniet met jouw gezelschap en droomt over welke ontdekkingen je nog te wachten staan, vaar je van de ene bestemming naar de andere.

Een zeilvakantie in volledige luxe is een exclusieve en verfijnde zeilervaring, waarbij comfort, stijl en de beste service samenkomen op de meest hoogwaardige jachten of catamarans.

Dit zijn enkele highlights van zeilen in luxe:

1. Luxe accommodatie: Bij een luxe zeilvakantie verblijf je doorgaans op luxueuze jachten of catamarans die zijn uitgerust met hoogwaardige voorzieningen. Dit zijn onder meer ruime en prachtig ingerichte hutten, ensuite badkamers, moderne keukens, lounges met entertainmentsystemen en zelfs privé zwembaden of jacuzzi's aan boord.

2. Privé bemanning: Een kenmerk van zeilen in luxe is de aanwezigheid van een professionele bemanning aan boord. Denk aan een ervaren kapitein, een getalenteerde chef-kok en bedienend personeel. De bemanning staat tot je dienst om ervoor te zorgen dat je zeilvakantie moeiteloos en plezierig verloopt. Natuurlijk met persoonlijke aandacht voor elk detail!

3. Gastronomische ervaring: Tijdens een luxe zeilvakantie kun je genieten van een culinaire ervaring van wereldklasse aan boord. Een toegewijde chef-kok bereidt heerlijke maaltijden met verse, lokale ingrediënten, geserveerd met de beste wijnen. Jij en je gasten kunnen genieten van gastronomische diners op het dek terwijl ze genieten van de prachtige omgeving.

4. Exclusieve bestemmingen: Zeilen in luxe biedt de mogelijkheid om te genieten van afgelegen en exclusieve bestemmingen die niet altijd bereikbaar zijn met traditionele vervoersmiddelen. Je kunt verborgen baaien, afgelegen eilanden en pittoreske kustplaatsen verkennen, weg van de drukte van het massatoerisme.

5. Privé-ervaring: Een luxe zeilvakantie biedt een intieme en exclusieve ervaring voor jou en je gezelschap. Je kunt genieten van privacy en comfort aan boord van je eigen jacht, terwijl je geniet van de vrijheid en avontuur van het zeilen op open water.

Kortom, zeilen in luxe combineert het avontuur van het zeilen met de verfijning van luxe reizen, en biedt een onvergetelijke en op maat gemaakte ervaring voor reizigers die streven naar het allerbeste.

‘Vaar de mooiste routes en ga voor anker in geheime baaien in de Middellandse Zee’

Ervaar de ultieme luxe zeilvakantie die volledig op maat wordt gemaakt naar jouw wensen. Of je nu verkiest te reizen per private jet, verblijven op een exclusief motorjacht, of avontuurlijk op ontdekking gaat met een ultra-luxe zeiljacht, bij Zeilvakanties.nl verzorgen wij je vakantie tot in het kleinste detail.

Ontdek onze Luxe Zeilreizen in diverse prijsklassen, beginnend vanaf slechts 4.900 euro. Zeilvakanties.nl staat garant voor een onvergetelijke en op maat gemaakte ervaring!

Meer weten? Bel of app ons gerust op  06 34 59 26 75 of mail naar lu@zeilvakanties.nl.

NauSYS iFrame test

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving