Bareboat Buddy

Zelf zeilen met een beetje hulp op afstand

In de afgelopen jaren spraken wij regelmatig met klanten die bij het boeken van een zeilvakantie twijfelden aan hun eigen kennis en kunde van het vaargebied. Een aansluiting bij een flottielje tour is dan uiteraard ideaal, maar stel je hebt andere wensen of je verlangt naar een eigen dagindeling?

Daarvoor introduceren we, na een geslaagde try-out vorig jaar, een nieuwe service! De Bareboat Buddy*. Het is de perfecte combinatie van een zeilvakantie volgens jullie eigen wensen met het gemak van ondersteuning vanaf de wal door ervaren schippers.

Hoe werkt een Bareboat Buddy?

Jullie wensen bespreken

Voordat jullie de reistassen inpakken is er al een eerste contact geweest om jullie wensen en zeilverwachtingen door te nemen. Zo kunnen jullie bij aankomst in de haven rustig inchecken en boodschappen doen, want de bestemming voor de dag daarna is immers al besproken (mits er geen weersveranderingen zijn).

Vaarroute tips

Dagelijks bieden we je via WhatsApp een voorgestelde vaarroute, rekening houdend met de beste ankerstops tijdens de lunch, pittoreske dorpjes en ideale aanlegmogelijkheden voor de nacht. Dit zorgt ervoor dat je optimaal van dit zeilavontuur kunt genieten

Dagelijkse  weerberichten

Ontvang dagelijks rond 08.00 uur via WhatsApp het weerbericht met eventuele persoonlijke toelichting. Bij (onverwachte) veranderingen brengt de Bareboat Buddy (BB) jou direct op de hoogte. Rond 14.00 uur volgt er altijd een update. Zo vertrek je veilig en beter voorbereid aan een nieuwe zeildag.

Hulp bij havenreserveringen

Niets is vervelender dan dagelijks zoeken naar een ligplaats in de haven. Daarom helpen wij je bij het reserveren van ligplaatsen in havens of stadskades. Zelfs bij het reserveren van een mooringboei (waar mogelijk).

Restaurant Aanbevelingen

“Waar kun je goed eten?” is de meest gestelde vraag tijdens de zeilweek. Jouw BB geeft dagelijks aanbevelingen en reserveert alvast een tafel voor jullie zeilgezelschap.  

Geen vraag blijft onbeantwoord

Tijdens de reis kunnen er vragen ontstaan over het zeiljacht, zowel praktische als technische vragen. Stuur je vraag naar de BB en hij/zij kan binnen een uur antwoorden (de BB hanteert geen kantooruren!). We helpen je graag bij het navigeren door elke situatie.

Fotograaf: Maja Danica-Pecanic (CNTB)

Hoe reserveer ik een Bareboat Buddy?

Bij je boeking kun je een Bareboat Buddy reserveren voor 150,- euro per week (per zeiljacht). Een Bareboat Buddy heeft plaats voor 10 zeiljachten per week. Dus vol=vol!

Wil je alvast een Bareboat Buddy reserveren of heb je nog een vraag? App gerust naar 06 34 59 26 75.

*bareboat zeilen = zeiljacht huren zonder schipper/flottielje.

NauSYS iFrame test

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving