Je kunt de meezeilvakantie zo actief maken als je zelf wilt

Meezeilen betekent dat je als gezin, als vriendengroep of individueel inscheept op een comfortabel zeiljacht waar een vaste schipper aanwezig is. Aan boord kan je de vakantie zo actief maken als je zelf wilt. Lekker zonnen op het voordek of neem het roer over van de ervaren schipper. Zeil zo langs prachtige eilanden op azuurblauw water.

Om deel te nemen aan een meezeilvakantie heb je geen zeilervaring nodig. Heb je toch de kriebels? Wil je tijdens de vakantie wat leren over het zeilen op een modern zeiljacht? Geen probleem, want de schipper geeft graag het roer aan jou over en brengt je de basis van het zeilen bij.

Een meezeilvakantie boek je als éénweekse of tweeweekse vakantie. Tijdens deze zeiltochten wisselen we mooie ankerbaaien af met gezellige dorpjes. Overdag zit je lekker op het water en maak je regelmatig een tussenstop om lekker te zwemmen of te snorkelen. ‘s Avonds meren we af aan een kade en zoeken we de gezelligheid van oude dorpen en terrasjes op.

De meeste meezeilvakanties zijn onderdeel van een flottielje groep. Ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor alleengaanden. Er zitten ongeveer tussen de drie en acht personen op een meezeilend zeiljacht.
Kom gezellig aan boord van een van de meezeiljachten (inclusief schipper). Blijf wel opletten want voor je het weet springt er een dolfijn uit het water!

Wat kost een week meezeilen in Kroatië?

Dit is inclusief:
• Accommodatie (bed in cabine)
• Schipper-service + assistent(e) aan boord
• Welkom aan boord borrel
• Bedlinnen
• Wifi
•Supboard

Aantal deelnemers per zeiljacht is 6 personen.
Aantal deelnemende zeiljachten is max. 10


Exclusief:
• Reis naar bestemming
• Avondeten en drinken aan wal
• Excursies aan wal (vrij van deelname)
• Handdoeken (€ 6,- per set van 2)
Schoonmaakkosten: € 35,- p.p.
• Toeristenbelasting : € 1,50 p.p.d.
• Reserveringskosten € 19,50 (incl. VZR bijdrage)
• Boordkas voor eten en drinken aan boord en havengelden: € 25,- p.p.d. (inleg ter plaatse)


Meer info

Wil je meer weten of boeken?

Neem contact met ons op. We helpen je graag!

*Genoemde prijzen zijn van toepassing op meezeilen in Kroatië. Wist je dat we een 'scherpere prijs garantie:' hebben? Mocht je elders een vergelijkbare zeilvakantie goedkoper zien? Laat het ons weten en ontvang 10% korting op onze prijs.

NauSYS iFrame test

Zin om mee te zeilen?

boek je vakantie bij één van deze specialisten
No items found.
Ontdek alle specialisten

Zo leuk is een zeilvakantie!

Beste Mirjana en Lu,
Wat hebben wij een onvergetelijke week gehad!!! Allleen maar positief en iedereen van jong tot oud heeft genoten en super begeleiding!

Vr Gr fam Michiels

Het is een zeer geslaagde week geweest! We zijn allemaal met een glimlach teruggekeerd. Ik vond de mensen bij de incheckbalie erg vriendelijk en professioneel. De persoon die ons uitcheckte op de boot was alleen erg ongeduldig en beetje vreemd. We moesten er achteraf hard om lachen. Overall hebben we een mooie ervaring.

M.

Wij gaan al vele jaren flottielje zeilen en jullie zijn absoluut de beste organisatie tot nu toe. De afhandeling in de haven was top, niets op aan te merken. De flottielje leiding was goed. Wij vonden alleen Kroatië erg duur en de prijs-kwaliteit verhouden van de restaurants zoek. Volgend jaar dus waarschijnlijk weer Griekenland of hebben jullie een leuk alternatief?

Met vriendelijke groet,Michiel

Het was in één woord: Fantastisch!! We hebben een geweldige week gehad, de begeleiding was perfect en we hebben genoten van het mooie weer, lekkere eten en het mooie land Kroatië.

Groetjes familie Klein

"Ja, wij hebben het echt super gehad en alles is ook zeer goed verlopen. Zowel de verhuurder als het schip waren super. Er waren ook enkele zaken waar jullie geen invloed op hebben, t.w. het weer, de vele dolfijnen en de wind, maar die waren ook geweldig."

Groet, familie Hoekstra

Hai Lu en Mirjana, We vonden de flottielje super fijn concept. Anouk en Julia hebben het echt super gedaan. Anouk met haar ervaring en rust en Julia met haar enorme enthousiasme. Qua zeilen was het geweldig wat betreft het manoeuvreren met de boot hebben we veel bijgeleerd! Was natuurlijk onze eerste keer zo met het gezin. Maar het smaakt zeker naar meer.

Heel veel dank!!

Elke week nieuwe inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving