Een zeilvakantie is een ideale gezinsvakantie

Wat is er mooier dan samen met het gezin een avontuurlijke zeiltocht te maken? Daarbij dolfijnen te spotten, snorkelen in mooie baaien en door authentieke dorpen te struinen? Een zeilvakantie is een ideale gezinsvakantie en de verschillende zeilvakantiespecialisten brengen jullie naar de interessantste plaatsen langs de mooiste zeilroutes.

Het gemak van een flottielje

Wanneer je met het gezin gaat zeilen kies je voor een flottielje zeilvakantie. Op deze speciale ‘gezinsflottieljes’ vaar je met andere gezinnen een avontuurlijke route. Je ervaart het gemak van de ondersteuning door de begeleiders op de flottielje. Tijdens deze zeilreis geven zij extra aandacht aan de kinderen en jongelui die meevaren.

Met het samenstellen van de vaarroutes is rekening gehouden met de kinderen aan boord. Zo zijn de afstanden niet al te lang, wordt er veel samen geankerd onderweg en zoeken we de plaatsen op waar zij zich uitstekend kunnen vermaken.

Uit ervaring weten we dat jongens en meisjes graag met leeftijdsgenootjes reizen. Daarom wordt er bij reserveringen altijd naar de leeftijden gevraagd om zo de perfecte match te vinden met jullie gezin.

Speciaal geselecteerde routes

De geselecteerde zeilgebieden zijn ideaal om met het gezin te bevaren. Grote oversteken op open zee zijn niet aan de orde en de routes bieden veel vrijheid om zelf op ontdekking te gaan. De vaargebieden hebben een goede natuurlijke beschutting en de heersende winden zijn in de zomermaanden aangenaam.

Zeilvakanties voor het gezin vind je in Europa op maximaal 4 uur vliegafstand (Griekenland, Kroatië, Italië, Turkije)

Alleen met het gezin

Eropuit met het gezin is uiteraard ook mogelijk als privé aangelegenheid, zonder aansluiting binnen een flottielje. Samen met de zeilvakantiespecialist kunnen jullie vooraf een route samenstellen. Dit bespaart je veel zoekwerk tijdens je zeilvakantie.

Wil je meer weten? Stel hier je vraag. We helpen je graag!

NauSYS iFrame test

Een onvergetelijke zeilreis met het gezin

boek je bij één van deze specialisten
No items found.
Ontdek alle specialisten

Via zeilvakanties.nl boek je ook

Voordelige
vliegtickets

Vind goedkope vliegtickets
via Tix.nl
vergelijk en boek

Meer dan 100 bestemmingen
in europa bij Transavia
zoek en boek je ticket

Meer over vliegtickets

Prachtige
accommodaties

Vergelijk en boek je
accommodatie via
booking.com

Of vergelijk en boek je
accomodatie hier via
trivago.nl

Meer over accomodaties

Zeker op
reis

Al vanaf € 22,25 per jaar doorlopend verzekerd tijdens al je vakanties (tip)
Bereken je premie

Kortlopende Reisverzekering al
vanaf € 1,40 p.p. per dag
Bereken je premie

Meer over reisverzekeringen

Betrouwbare
huurauto’s

Altijd een gunstig tarief
bij EasyTerra
Bekijk het aanbod

All-inclusive autohuur
bij Sunny Cars
Zoek en boek

Meer over autohuur

Elke week nieuwe inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving