Een uitgestrekte kustlijn, mooie badplaatsen en historische schatten

Zeilen in Turkije is de ideale vakantie met de hele familie! Turkije staat bekend om haar uitgestrekte kustlijn met prachtige badplaatsen als Kusadasi, Bodrum, Marmaris en Alanya. Hiernaast kent Turkije ook ruige gebergten, slaperige dorpjes en eeuwenoude historische schatten die op de werelderfgoedlijst staan. Zoek je een stukje spanning? Ga dan quad rijden, raften of paragliden!

Turkije is een land waar Europa overvloeit in Azië. Het land was eeuwenlang de letterlijke brug tussen Oost en West. Weinig landen zijn zo veelzijdig als Turkije.

Wat betreft zeilen is Turkije ideaal voor een familiezeilvakantie. Fun voor de ouders en voor de kinderen!

Turkije
‍praktisch

Beste reistijd
April t/m november

Vliegduur
± 3,5 uur

Vaarbewijs/ ICC
Ja, nodig

Zeilervaring
Niveau 1 -2

Flottieljezeilen
Ja

Vanafprijs zeilvakantie
€ 1600,-

Richtprijs retourticket
€ 150 - € 300

Lokaalprijsniveau
Voordelig

Meer praktische tips voor Turkije

Zoek jouw zeiljacht

NauSYS iFrame test

Dit zijn de Turkije zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

De mooiste routes in Turkije op een rij!

Welke kies jij?

Via zeilvakanties.nl boek je ook

Beste Mirjana en Lu,
Wat hebben wij een onvergetelijke week gehad!!! Allleen maar positief en iedereen van jong tot oud heeft genoten en super begeleiding!

Vr Gr fam Michiels

Het is een zeer geslaagde week geweest! We zijn allemaal met een glimlach teruggekeerd. Ik vond de mensen bij de incheckbalie erg vriendelijk en professioneel. De persoon die ons uitcheckte op de boot was alleen erg ongeduldig en beetje vreemd. We moesten er achteraf hard om lachen. Overall hebben we een mooie ervaring.

M.

Wij gaan al vele jaren flottielje zeilen en jullie zijn absoluut de beste organisatie tot nu toe. De afhandeling in de haven was top, niets op aan te merken. De flottielje leiding was goed. Wij vonden alleen Kroatië erg duur en de prijs-kwaliteit verhouden van de restaurants zoek. Volgend jaar dus waarschijnlijk weer Griekenland of hebben jullie een leuk alternatief?

Met vriendelijke groet,Michiel

Het was in één woord: Fantastisch!! We hebben een geweldige week gehad, de begeleiding was perfect en we hebben genoten van het mooie weer, lekkere eten en het mooie land Kroatië.

Groetjes familie Klein

"Ja, wij hebben het echt super gehad en alles is ook zeer goed verlopen. Zowel de verhuurder als het schip waren super. Er waren ook enkele zaken waar jullie geen invloed op hebben, t.w. het weer, de vele dolfijnen en de wind, maar die waren ook geweldig."

Groet, familie Hoekstra

Hai Lu en Mirjana, We vonden de flottielje super fijn concept. Anouk en Julia hebben het echt super gedaan. Anouk met haar ervaring en rust en Julia met haar enorme enthousiasme. Qua zeilen was het geweldig wat betreft het manoeuvreren met de boot hebben we veel bijgeleerd! Was natuurlijk onze eerste keer zo met het gezin. Maar het smaakt zeker naar meer.

Heel veel dank!!

Cultuur, stranden en pittoreske dorpjes

Deze Turkse highlights mag je niet missen!

Inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Ga goed voorbereid op reis

Met deze praktische tips

Boek alvast de leukste tours in Turkije!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Turkije

De mooiste beelden van Turkije

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving