Oostroute Fethiye baai


Inhoud

Dag 1 - Aankomst in Fethiye

Maak kennis met het verhuurbedrijf, ontdek jullie zeiljacht en doe vast de boodschappen. ’s Avonds kunnen jullie gezellig eten in één van de restaurants.

Dag 2 - Boynuz Buku

Op dag 2 maken we een hele mooie zeiltocht van ongeveer 15 mijl. We komen langs diverse eilandjes. Boynuz Buku ligt in een goed beschutte baai die geschikt is voor watersporten. Jullie kunnen hier eten in de gezellige tuin van het restaurant. Op ongeveer 45 minuten lopen vind je een kleine waterval.

Dag 3 - Karacaören

We zeilen tussen de eilanden door de baai uit. Dit is een heerlijke zeiltocht van 20 mijl. Overnachten doen jullie aan moorings (het restaurant helpt bij het afmeren). Vanaf het restaurant kun je een mooie wandeling maken en onderweg genieten van een prachtig uitzicht over de baai.

Dag 4 - Kapi Creek

Eerst kunnen de cultuurliefhebbers nog een bezoek brengen aan het nabij gelegen eiland Gemiler. Hier zijn nog veel mooie ruïnes te bekijken. Ook kunnen jullie een tochtje maken langs het beroemde Olü Deniz strand. Hierna vervolgen we onze weg en zeilen we 15 mijl naar Kapi Creek.

Dag 5 - Göcek

We varen eerst nog naar een mooie baai. Wie wil kan hier zwemmen. Na de lunch gaan we verder. In de middag komen we aan in Göcek waar we afmeren aan de gemeentesteiger. Göcek is een levendig plaatsje en biedt volop mogelijkheden om inkopen te doen.

Dag 6 - Tumb Bay

De naam zegt al genoeg: bij het binnenvaren van de baai zijn de Lycische graven direct zichtbaar. Zin in een opknapbeurt? De barber op het strand geeft de heren een heerlijke scheerbeurt. Hierbij kun je genieten van het mooiste uitzicht wat je je maar kunt voorstellen!

Dag 7 - Fethiye

We varen terug naar de basis. Hier eten we ’s avonds in een gezellig restaurant middenin de bazaar.

NauSYS iFrame test

Boek alvast de leukste tours in Turkije!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Turkije

De mooiste beelden van Turkije

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving