Zeilen in de Caribbean

Zon, zee, heel veel eilanden en heerlijk eten!

Nu
zorgeloos
boeken
met VZR
Garant
Klik voor
meer info

Je beleeft de meest geweldige vakantie ooit!

Het Caribisch Gebied is een geweldige mix van turquoise zee, witte zandstranden, tropisch regenwoud en palmbomen. Combineer dit met geweldig zeilen, de leukste beach bars, heerlijk eten en het geluid van steel drums over het strand en je beleeft de meest geweldige vakantie ooit!

Er zijn zoveel verschillende zeilgebieden binnen het Caribisch Gebied dat het moeilijk kiezen is, maar wij hebben drie gebieden uitgelicht.

De Britse Maagdeneilanden staat al tientallen jaren bekend als de droom van elke zeiler – de eilanden liggen verspreid langs het Sir Francis Drake Channel, waardoor de oceaan invloed grotendeel buiten blijft. De afstanden zijn niet zo groot en er staat vrijwel altijd een constante passaatwind. Een top bestemming voor wie voor het eerst richting het Caribisch Gebied gaat.

St. Maarten is uitstekend bereikbaar vanuit Nederland en hierdoor een geliefde bestemming. Er zijn vele baaien en eilanden op korte zeilafstanden bereikbaar, maar eventueel behoort een oversteek naar de BVI ook tot de mogelijkheden.

Martinique is een perfecte startbasis voor zowel een reis naar het noorden via Dominica naar Guadeloupe als naar het zuiden via St. Lucia en St. Vincent naar de Grenadinen. Wat grotere afstanden en meer open water, dus vooral geschikt voor de meer ervaren zeiler.

Caribbean
praktisch

Beste reistijd
November tot en met mei (hele jaar is mogelijk)

Vliegduur
± 9 uur

Vaarbewijs/ ICC
Een vaarbewijs is niet nodig

Zeilervaring
Verschilt per bestemming

Flottieljezeilen
Nee

Vanafprijs zeilvakantie
€ 1800,- per jacht per week

Richtprijs retourticket
€ 535,-

Lokaalprijsniveau
Gemiddeld tot hoog

Dit zijn de Griekse zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

De mooiste regio's in de Caribbean op een rij!

Welke kies jij?

Zo leuk is een zeilvakantie!

Beste Mirjana en Lu,
Wat hebben wij een onvergetelijke week gehad!!! Allleen maar positief en iedereen van jong tot oud heeft genoten en super begeleiding!

Vr Gr fam Michiels

Het is een zeer geslaagde week geweest! We zijn allemaal met een glimlach teruggekeerd. Ik vond de mensen bij de incheckbalie erg vriendelijk en professioneel. De persoon die ons uitcheckte op de boot was alleen erg ongeduldig en beetje vreemd. We moesten er achteraf hard om lachen. Overall hebben we een mooie ervaring.

M.

Wij gaan al vele jaren flottielje zeilen en jullie zijn absoluut de beste organisatie tot nu toe. De afhandeling in de haven was top, niets op aan te merken. De flottielje leiding was goed. Wij vonden alleen Kroatië erg duur en de prijs-kwaliteit verhouden van de restaurants zoek. Volgend jaar dus waarschijnlijk weer Griekenland of hebben jullie een leuk alternatief?

Met vriendelijke groet,Michiel

Het was in één woord: Fantastisch!! We hebben een geweldige week gehad, de begeleiding was perfect en we hebben genoten van het mooie weer, lekkere eten en het mooie land Kroatië.

Groetjes familie Klein

"Ja, wij hebben het echt super gehad en alles is ook zeer goed verlopen. Zowel de verhuurder als het schip waren super. Er waren ook enkele zaken waar jullie geen invloed op hebben, t.w. het weer, de vele dolfijnen en de wind, maar die waren ook geweldig."

Groet, familie Hoekstra

Hai Lu en Mirjana, We vonden de flottielje super fijn concept. Anouk en Julia hebben het echt super gedaan. Anouk met haar ervaring en rust en Julia met haar enorme enthousiasme. Qua zeilen was het geweldig wat betreft het manoeuvreren met de boot hebben we veel bijgeleerd! Was natuurlijk onze eerste keer zo met het gezin. Maar het smaakt zeker naar meer.

Heel veel dank!!

Cultuur, stranden en palmbomen

Deze Caribische highlights mag je niet missen!

Inspiratie, tips en updates

Alle blogs

De mooiste beelden van de Caribbean

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving