St. Maarten

Eén van onze meest populaire zeilgebieden

St. Maarten is één van onze meest populaire zeilgebieden in het Caribisch Gebied. Met wereldklasse restaurants, hippe strandbars, legendarische (en soms beruchte) stranden, live muziek en een fascinerende koloniale geschiedenis, geeft het eiland u een voorproefje van de prachtige charme van deze regio. Geniet van het zeilen vanaf Sint Maarten en bezoek de omliggende eilanden St. Barths en Saba.

Het eiland St. Maarten is de kleinste landmassa ter wereld die gedeeld wordt door twee onafhankelijke landen. Het noordelijke deel is een Franse overzeese gemeenschap, terwijl de Nederlandse kant een autonome staat binnen het Koninkrijk der Nederlanden is.

De Caribische en Europese keuken en cultuur komen als geen ander perfect samen als op St. Maarten. Verfijning en een ontspannen, ongedwongen stijl zijn verweven in het dagelijks leven op het eiland. St. Maarten is tevens het thuis van één van de beste koraalriffen ter wereld, perfect voor duikers en snorkelaars.

Door een zeiljacht te huren vanaf St. Maarten kunt u een aantal van de prachtige eilanden in het oosten van het Caribisch Gebied verkennen. St. Maarten heeft de juiste mix van eilandhoppen en sportief zeilen om een lach op ieders gezicht te houden.

Ontdek de hoogtepunten

• Bezoek het rustige Tintamare, een ongerept eiland in het hart van het natuurpark.
• Zeil naar het nabijgelegen St. Barts en geniet van de beroemde, internationale allure.
• Dineer bij Grand-Case, wat bekend staat als uitstekende duiklocatie.
• Zeil naar Pinel eiland, een paradijs voor kajakkers, snorkelaars en wandelaars.
• Ga voor anker bij Anse de Colombier, St. Barts, en ontspan op het prachtige strand.

Routesuggestie

Dag 1: Aankomst Anse Marcel
Dag 2:
 Anse Marcel - Sandy Island
Dag3: 
SandyIsland - Prickley Pear - Grand-Case
Dag 4:
 Grand Case – Tintamare - PinelIsland
Dag 5:
 Pinel Island - St Barth
Dag 6:
 St. Barth (Gustavia)
Dag 7: 
St. Barth – Anse Marcel
Dag 8:
 Vertrek Anse Marcel

Algemene zeilcondities

St. Maarten heeft een tropisch moessonklimaat. De gemiddelde lucht en zee temperatuur is 28° Celsius het hele jaar door. Hoewel er een lichtcontrast is tussen het droge seizoen (januari tot juni) en het natte seizoen(juni tot december), is er geen echt regenseizoen. Lichte regen kan soms echter de dag verstoren. De passaatwinden, ‘Kings of the Caribbean’, komen voornamelijk van december tot maart en van juni tot augustus voor. Orkaanseizoen: juli – november.

Dit zijn de Griekse zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

Cultuur, stranden en palmbomen

Deze Caribische highlights mag je niet missen!

De mooiste beelden van de Caribbean

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving