Britse Maagdeneilanden

Na uw vertrek vaart u direct middenin het paradijs.

De Britse Maagdeneilanden (BVI) bestaan uit meer dan zestig eilanden en eilandjes ten noordwesten van St. Maarten. Tortola, Jost van Dyke, Virgin Gorda en Anegada zijn de belangrijkste eilanden van deze betoverende archipel. Onder zeilers is het gebied bekend als één van de mooiste vaargebieden ter wereld. Kleine afstanden, constante passaatwinden, zeilen op zicht en ontelbare veilige ankerplaatsen zorgen ervoor dat deze bestemming de droom is van iedere zeiler.

Geniet van de luxe van Scrub Island Resort, een Spa & Marina waar onze basis is gevestigd. Na uw vertrek vaart u direct middenin het paradijs.

Geniet van eilandhoppen tussen de kleinere eilanden en ontdek overvloedig zeeleven met uw snorkel. Kajak in één van de vele baaien en ga voor anker op beschutte plekjes om de prachtige zonsondergang te bekijken en te nachtzwemmen. Bezoek het RMS Rhone Marine Park en snorkel over een scheepswrak of dineer aan wal om de Caribische lekkernijen te proberen.

Relax in Benures Bay, Key Bay en Lee Bay, zwem en snorkel in het marine park ‘The Indians’ of zeil naar de Dog Islands. Voor het goede nachtleven, breng een bezoekje aan Willy T's, Soggy Dollar Bar of Foxy's. Ontdek de grotten bij de Baths op Virgin Gorda die leiden naar het prachtige Duivelsbaai strand, of vaar naar Marina Cay om schildpadden en pijlstaartroggen te  zien. Overnacht op Prickly Pear Island of maak de oversteek naar Anegada, het enige koraaleiland in de BVI met haar lange roze zandstranden.

Deze bestemming biedt kalm, turquoise water dat zachtjes tegen de boeg van uw boot klotst, terwijl scholen met tropische vissen net onder het wateroppervlak zwemmen. Overal waar u kijkt vindt u witte zandstranden omringd met palmbomen en pittoreske, houten strandbarretjes, een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Ontdek de hoogtepunten

• Ga op ontdekking tussen de rotsformaties van The Baths bij Virgin Gorda
• Geniet van heerlijke, verse kreeft op Anegada bij Loblolly Bay
• Duik bij het imposante wrak van RMS Rhone uit 1867
• Neem deel aan de levendige Fireball Full Moon Party in Trellis Bay
• Ontspan bij de strandbarretjes op Jost Van Dyke en drink een Painkiller cocktail

Routesuggestie

Dag 1: Aankomst Scrub Island
Dag 2: Scrub Island - Norman Island
Dag 3: Norman Island - The Baths, Gorda Sound
Dag 4: Gorda Sound - The Dogs - Marina Cay
Dag 5: Marina Cay - Monkey point - Cane Garden of Jost Van Dyke
Dag 6: Cane Garden of Jost Van Dyke - Green Cay, Peter Island
Dag 7: Peter Island - Scrub Island
Dag 8: Vertrek Scrub Island

Algemene zeilcondities

Het vaargebied is geschikt voor minder ervaren zeilers vanwege de kleine afstanden en de kalme maar constante wind. De wind komt voornamelijk uit het Oosten/ Noordoosten. Door de aanzwellende wind vanuit het noorden, is er meer golfslag van december tot en met maart. Seizoen passaatwinden van november tot juni. De beste wind komt voor in december/ januari, de beroemde ‘Christmas Winds’. Orkaan seizoen: van juni tot oktober.

Dit zijn de Griekse zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

Cultuur, stranden en palmbomen

Deze Caribische highlights mag je niet missen!

De mooiste beelden van de Caribbean

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving