Westroute richting Marmaris


Inhoud

Dag 1 - Aankomst in Fethiye

Maak kennis met het verhuurbedrijf, ontdek jullie zeiljacht en doe vast de boodschappen. ’s Avonds kunnen jullie gezellig eten in één van de restaurants.

Dag 2 - Sarsala

Vandaag maken we een lekkere zeiltocht van ongeveer 15 mijl naar een van de vele mooie baaien in dit gebied. Deze zijn alleen per boot te bereiken. Geniet van de gastvrijheid en het eten in het restaurant. Drink ’s avonds bij het kampvuur een glaasje en praat nog even na.

Dag 3 - Asi Koyu

Op dag 3 maken we een zeiltocht buiten de baai van Fethiye van ongeveer 25 mijl. Deze baai ligt tussen de hoge rotsen die vanaf zee nauwelijks zichtbaar is. Aanmeren kan aan mooringboeien vóór het strand. Op een zeer mooie locatie kunnen jullie gaan eten in een eenvoudig restaurant.

Dag 4 - Marmaris

Opnieuw varen we ongeveer 25 mijl over zee. Dit keer naar de baai van Marmaris. Het bruisende hart van deze kust! De jachthaven is een prima plek om te liggen. Hier kunnen jullie je goed vermaken met faciliteiten als een zwembad, een supermarkt, restaurants en bars. Met een gratis ferryboot of per dolmus ben je binnen 20 minuten in het centrum van Marmaris. Hier is genoeg te beleven.

Dag 5 - Eckincik

Op dag 5 maken we een zeiltocht van 20 mijl. Eckincik is een mooie baai. Hiervandaan is het mogelijk met de mogelijkheid om een prachtige excursie te maken. Met een kleine boot doorkruizen jullie een rivierdelta. Onderweg bezoeken jullie het schildpaddenstrand, de oude stad Kaunos, het vissersplaatsje Dalayan, zwavel en modderbaden en de Lycische koningsgraven. Zeer de moeite waard dus!

Dag 6 - Ruin bay

Een lekkere tocht van 30 mijl met meestal ruime wind. In Ruin bay vinden jullie in het water de restanten van een klooster. Direct ernaast leggen we langszij aan aan de steiger. We krijgen hier een warm welkom van de familie die ons een heerlijke avond op hun bootrestaurant bezorgt. Houden jullie van een stevige wandeling? Loop dan een mooie route naar een oud dorp in de bergen.

Dag 7 - Fethiye

Jullie varen langs Gocek om aan het eind van de middag in Fethiye af te meren. Hier kunnen jullie gezellig tafelen en nog even in de stad rondkijken.

NauSYS iFrame test

Boek alvast de leukste tours in Turkije!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Turkije

De mooiste beelden van Turkije

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving