Dagtocht op een Gulet

Dagtocht op een Gulet

Heb je nog nooit gezeild en wil je dit eens ervaren op een stabiel jacht? Een gulet is een traditioneel ontwerp van een houten zeilschip met twee of drie masten uit de zuidwestkust van Turkije. Met name gebouwd in de kustplaatsen Bodrum en Marmaris. Hoewel vergelijkbare schepen overal in de oostelijke Middellandse Zee kunnen rondvaren. Tegenwoordig is dit type zeilboot, variërend in grootte van 14 tot 35 meter, populair voor zeilvakanties.

Kom aan boord van een traditionele Turkse gulet om een onvergetelijke dag door te brengen op zee. Buiten op het dek heb je veel ruimte en er zijn allerlei loungeplekken om te chillen. Met een hapje en een drankje ben je echt aan het genieten! Een duik in het warme water en snorkelen in de ondiepe baai maakt deze dag compleet.

NauSYS iFrame test

Cultuur, stranden en pittoreske dorpjes

Deze Turkse highlights mag je niet missen!

Dit zijn de Turkije zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

Boek alvast de leukste tours in Turkije!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Turkije

De mooiste beelden van Turkije

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving