Het zeilseizoen start met de HISWA

Het zeilseizoen gaat van start met als aftrap de HISWA. Woensdag 11 tot en met zondag 15 maart vindt het grootste watersport event van het jaar plaats, HISWA Amsterdam Boat Show.  

De naam HISWA staat voor: Nederlandse Vereniging voor Handel en Industrie op het gebied van Scheepsbouw en Watersport. De 65e editie van dit grote evenement vindt plaats in RAI Amsterdam en is voor iedereen die houdt van watersport.

Op de HISWA vind je de nieuwste modellen boten, zowel groot als klein. Met clinics, workshops en genoeg shop-mogelijkheden is ervoor jong en oud genoeg te beleven. De HISWA is een moment om watersport liefhebbers in contact te brengen met elkaar.

Voor de mooiste reisverhalen, inspirerende sprekers, tips en advies kun je bij de HISWA mainstage terecht. Dit is het centrale podium waar bijzondere verhalen worden gedeeld.

Jongeren van 6 t/m 16 jaar kunnen naast het bekijken van boten ook de mouwen opstropen en zelf aan de slag bij de HISWA Sport Xperience in RAI Amsterdam! Dit is een gaaf sportevenement. Hier kun je verschillende (water)sporten, zoals zeilen, suppen en windsurfen uitproberen. Aan land kun je ook sporten uitproberen zoals golf, bmx, volleybal en nog veel meer.


De HISWA Boat Show is dit jaar van woensdag 11 t/m zondag 15 maart 2020 in RAI Amsterdam. Wil je meer informatie over de HISWA Boat Show ga dan naar www.hiswarai.nl.

NauSYS iFrame test

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving