Hoe onafhankelijk is Zeilvakanties.nl eigenlijk?

Er zijn best veel zeilvakantie-aanbieders in Nederland, van klein tot heel groot. Maar neem van ons aan; slechts een paar partijen zijn specialisten met echte kennis, persoonlijke service en die ook nog eens dagelijks met zeilvakanties bezig zijn. Want het is geen hobby natuurlijkā€¦

Wie helpt je echt?

Begrijpelijk dat je als consument online moeilijk het verschil kan zien tussen de verschillende aanbieders. Allemaal hebben ze mooie plaatjes en aanbiedingen met hoge kortingen. Het ziet er allemaal zo aantrekkelijk uit! Daarnaast is het aanbod van zeiljachten op de populairste zeilvakantie bestemmingen enorm. Zo zijn er in Griekenland en Kroatiƫ bij elkaar meer dan 15.000 zeiljachten beschikbaar! Dus welke moet je kiezen?

Bij de grootste ā€˜onafhankelijkeā€™ aanbieders kun je zeiljacht makkelijk online boeken en vast ook tegen een scherpe prijs. Maar is er ook iemand om je echt te adviseren? Of je te helpen als je het door jouw betaalde zeiljacht er niet ligt als je aankomt? En wie helpt je als je onverhoopt pech krijgt tijdens je zeilvakantie?

Persoonlijke afhankelijkheid voor de beste service

Onze ervaring leert dat de grootste 'onafhankelijkeā€™ aanbieders niet altijd de beste service bieden. Wij, als middelgrote zeilvakantie specialist, kunnen je wel de beste service bieden omdat we persoonlijk contact hebben met de charterbedrijven die de zeiljachten verhuren.

Wij weten dus wie de eigenaren van de zeiljachten zijn, dat ze goed onderhouden worden en dat ze goede service ter plaatse bieden. Omdat we ze persoonlijk en goed kennen zullen ze altijd een stapje harder lopen en de beste service bieden voor jou als klant.

Altijd goed onderhouden zeiljachten

Je komt zeker bij ons terug

Wij zijn dus niet helemaal onafhankelijkā€¦ en dat vinden wij alleen maar goed. Daardoor heb jij een onvergetelijke zeilvakantie en wij een tevreden klant die volgend jaar weer met gerust hart bij ons boekt.

Wil je meer weten of persoonlijk advies bij het boeken van je zeiljacht en/of zeilvakantie?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag!

ā€

NauSYS iFrame test

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving