Het verschrikkelijke coronavirus houdt de gemoederen flink bezig. Grote krantenkoppen en extra tv-uitzendingen beheersen nu ons leven. Iedere ochtend bij het openen van mijn nieuws-app hoop ik wakker te worden uit deze nare droom en dat ik weer mijn kinderen naar school mag brengen! Maar nee… Het wordt alleen maar groter en groter én het dringt maar langzaam tot ons door.

Nederlands staat op zijn kop, Europa staat op zijn kop… De hele (reis)wereld!

Je zal maar keurig op tijd je vakantie geboekt hebben eind 2019 of begin 2020. De vroegboekkortingen waren nog maar net de deur uit en alle zeilvakantie specialisten al druk bezig met het voorbereiden van de vertrekken de komende maanden. De zeiljachten liggen namelijk al gereed in het water. Voorzien van nieuwe zeilen of complete refit, nieuwe anti-fouling en natuurlijk ook veel nieuw aangekochte zeiljachten.

Nu staan de telefoons roodgloeiend en e-mail boxen zijn bomvol met vragen van ongeruste klanten. Daarom staan wij bijna dagelijks in contact met de verhuurbedrijven in het buitenland, want ook zij weten niet hoe lang dit nog gaat duren. Er wordt gedacht aan alternatieven zoals:

• Het omboeken van je reis naar een andere periode. Bijvoorbeeld mei/juni omzetten naar september/oktober.

• Gebruik maken van een ‘Corona Voucher’ waarbij je reeds betaalde reisgelden blijven staan en je reis omgeboekt wordt naar later dit jaar of volgend jaar. Een voucher kan worden uitgegeven als de reisorganisatie is aangesloten bij het SGR en/of ANVR.

Of je nu een campingvakantie, all inclusive vakantie of een zeilvakantie geboekt hebt, we zitten dit jaar allemaal in hetzelfde schuitje…

Per reservering bekijkt jouw zeilvakantie specialist de situatie en wat de beste oplossingen zijn. Ze zetten 'alle zeilen bij’ om jou zo goed mogelijk te helpen! Heb je nog vragen over jouw boeking? Neem dan contact op met jouw zeilvakantie specialist.

Wil je jouw ervaringen of verhaal of met ons delen dan kan dat natuurlijk. Gebruik hiervoor het formulier onderaan deze pagina of stuur een DM via Facebook of Instagram

NauSYS iFrame test

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving