Met een flottielje komt het zeker goed

Het begon allemaal in januari 2014, op het vakantiesalon van Antwerpen. Daar ontmoette ik diverse Zeilvakantie-aanbieders. Hmmmm dat lijkt ons wel wat zeiden mijn kinderen enthousiast. Enige ervaring was er wel sinds mijn 8ste met zeilbootjes, maar pas later bij de zee-scouts groeide de passie! Zo nu en dan meezeilen op een kajuitzeiljacht gaf een kick, plus weer andere ervaringen.

“Zou ik het aankunnen om met mijn 3 kinderen een zeilvakantie te beleven? Heb ik voldoende kennis? “

Na een gesprek met een medewerkster was ik snel overtuigd. ‘Met een flottielje komt het zeker goed’. Na een 3 daagse opleiding op de zeilschool in Nederland, waar ik onder fijne begeleiding mijn CWO brevet haalde, was ik er klaar voor.

Eind juni 2014 was het zover, en het gaf het ons een ‘WAUW’ ervaring tijdens die week. Hier willen we meer van! Dus in 2015 gingen we 2 weken mee in flottielje met wederom super ontmoetingen en veel zeilplezier. Sindsdien gaan we jaarlijks 2 of zelfs meer weken per jaar zeilen in Kroatië of Griekenland.

De kinderen zijn inmiddels geen tieners meer, maar gaan nog steeds graag mee. Ook zij hebben stilaan zeilkennis en ervaring opgebouwd. Voor ons allen geldt; we gaan graag weer… maar onder voorwaarde dat we met een flottielje mee kunnen. Want dat betekent telkens opnieuw leuke ontmoetingen voor ons hele gezin. Ook de professionele ondersteuning in een super mooie omgeving die de flottieljebegeleiders goed kennen is heel prettig.

Zo blij dat ik in 2014 deze dame aansprak, ik het geprobeerd heb, de passie blijft groeien en alle fantastische ervaringen zijn in mijn geheugen gegrift!

Enjoy!

Frédéric

NauSYS iFrame test

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving