Nieuw online platform voor zeilvakanties!

De start van het nieuwe watersportseizoen valt dit jaar samen met de lancering van Zeilvakanties.nl. Dit is hét nieuwe platform voor de mooiste zeilvakanties in binnen- en buitenland.

Bezoekers vinden op Zeilvakanties.nl veel informatie over alle soorten zeilvakanties. Belangrijke bestemmingen zijn onder meer Griekenland, Italië, Kroatië, Turkije en Nederland. Later dit jaar worden ook bestemmingen in het Caribisch gebied en Azië toegevoegd aan het uitgebreide aanbod.

Welkom aan boord!
Watersportliefhebbers krijgen toegang tot een nieuw toonaangevend zeilplatform. Veel zeilvakantie aanbieders zijn al aangesloten en dat maakt een vakantie boeken heel eenvoudig. Hiermee is een mooie koers uitgezet om zeilvakanties voor iedereen bereikbaar te maken.

Informatie en tips
“Er zijn veel mensen die dromen van een zeilvakantie. Alleen weten ze vaak niet waar te beginnen. Zeilvakanties.nl maakt het iedereen makkelijk met alle benodigde informatie over verschillende soorten zeilreizen, thema’s en veel inspirerende zeilvakantie verhalen. Maar bezoekers vinden bij ons ook alles over vliegtickets, accommodaties, huurauto’s, verzekeringen en zeilcursussen”, aldus Bastiaan Leideritz, medeoprichter van het nieuwe platform.

Meer inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Heb je een vraag ?

Stel hem hier. We helpen je graag!
Bedankt, welkom aan boord! We houden je op de hoogte en/of nemen contact met je op.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving