Huwelijksreis

Ze zei: “Ja, ik wil!” 

Stel je voor: na weken van hectische voorbereiding voor jullie Grote Dag, luieren jij en je kersverse echtgenoot aan boord van een prachtig jacht. Samen genieten jullie van een welverdiend glas bubbels terwijl de zon ondergaat achter de horizon. Een typisch romantisch beeld en de perfecte ingrediënten voor jullie ultieme huwelijksreis.

De meest romantische zeilbestemmingen

Zeilen is van nature een romantische bezigheid. Wees één met de elementen terwijl je over de open zeeën vaart met de wind in je haar. Laat het anker vallen en ga zwemmen in een afgelegen baai. Dineer 's avonds laat onder de sterrenhemel.

Een op maat gemaakte ervaring

Waar jullie ook heen gaan, wij zijn er om de huwelijksreis aan júllie behoeften aan te passen. Wil je de reis graag combineren met duiken? Geen probleem! De duikuitrusting kan mee aan boord. Zijn jullie gefascineerd door cultuur en oude ruïnes? Geweldig! We kunnen ervoor zorgen dat jullie langs de beste historische bezienswaardigheden komen. Liever alleen maar relaxen en zwemmen? Wordt geregeld! De schipper neemt jullie mee naar de meest afgelegen en uniek plekken.

We kunnen een reisplan opstellen dat aan jullie behoeften voldoet. Daarnaast nemen jullie bij aankomst ook de wensen en plannen door met de schipper. Deze heeft een goede kennis van jullie zeilgebied.

Het ideale jacht

Tenzij jullie allebei enthousiaste zeilers zijn, raden we een jacht met schipper aan. Op deze manier staat een professionele schipper aan het roer, zodat jullie allebei ontspannen achterover kunnen leunen. Een gecharterd jacht is een zelfstandige optie. Hiervoor moet je onderweg voorraden inslaan. Om jullie huwelijksreis zo aangenaam mogelijk te starten, kun je gebruik maken van een boodschappenservice. Deze voorziet de boot namelijk van de belangrijkste aankopen.

Willen jullie voorkomen dat je te veel tijd in de keuken doorbrengt? Boek dan een gastvrouw! Deze dame zal aan boord slapen (net als de schipper) en kan helpen met koken en schoonmaken. Je zal bijna niet merken dat ze er is: de jachten die we gebruiken zijn ontworpen om jullie privacy te waarborgen.

Als jullie op zoek zijn naar een vijfsterren ervaring, ga dan voor een volledig bemande boot. Wanneer jullie een privéjacht met bemanning charteren, hebben jullie een professionele kapitein en bemanning aan boord die onvermoeibaar (en onopvallend) zullen werken om ervoor te zorgen dat jullie alles hebben wat jullie wensen.

Wil je meer weten? Stel hier je vraag. We helpen je graag!

NauSYS iFrame test

Via zeilvakanties.nl boek je ook

Voordelige
vliegtickets

Vind goedkope vliegtickets
via Tix.nl
vergelijk en boek

Meer dan 100 bestemmingen
in europa bij Transavia
zoek en boek je ticket

Meer over vliegtickets

Prachtige
accommodaties

Vergelijk en boek je
accommodatie via
booking.com

Of vergelijk en boek je
accomodatie hier via
trivago.nl

Meer over accomodaties

Zeker op
reis

Al vanaf € 22,25 per jaar doorlopend verzekerd tijdens al je vakanties (tip)
Bereken je premie

Kortlopende Reisverzekering al
vanaf € 1,40 p.p. per dag
Bereken je premie

Meer over reisverzekeringen

Betrouwbare
huurauto’s

Altijd een gunstig tarief
bij EasyTerra
Bekijk het aanbod

All-inclusive autohuur
bij Sunny Cars
Zoek en boek

Meer over autohuur

Elke week nieuwe inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving