garantiefonds

Incentives

Actie, spanning en teambuilding

Zeilen met het bedrijf biedt een uitdagende mix van actie, spanning en teambuilding. Ga bijvoorbeeld bedrijfszeilen met collega’s of klantrelaties op het IJsselmeer of een buitenlandse bestemming. Zeilen is uitdagend en grensverleggend. De dynamische omstandigheden onderweg vereisen constante aanpassing; net als op de werkvloer binnen een bedrijf. Op en rondom het water vind je de juiste sfeer om relaties te ontvangen en samen met collega’s actief en sportief bezig te zijn.

Nederland

Na ontvangst in de ochtend worden teams voor het wedstrijdzeilen gevormd.  Ook verdelen we de rollen aan boord. Een instructeur of schipper, met ervaring uit de zeilsport, legt de belangrijkste onderdelen van het zeiljacht uit. Hierna gaan we het water op voor een actieve trainingssessie. Hierbij is samenwerken en communiceren heel belangrijk!

Op het water oefenen we de meest gangbare zeilmanoeuvres. Als team zorg je ervoor dat alles aan boord goed, snel en veilig verloopt. Na de training serveren we een lekkere lunch. Terwijl het eten zakt, krijgt iedereen de laatste tactische tips en uitleg over het wedstrijdzeilen en de wedstrijdbaan. En dan gaat het gebeuren: in een aantal wedstrijden gaan de teams op jacht naar de overwinning! Het wedstrijdzeilen is een ware teamprestatie en iedere schakel aan boord is belangrijk: van stuurman tot grootzeiltrimmer. Tijdens de borrel sluiten we de zeilincentive af met een prijsuitreiking.

Buitenland

Samen met collega’s een aantal dagen genieten op een mooi zeiljacht of catamaran in de zon? Vele bestemmingen bieden mogelijkheden voor een avontuurlijke zeiltrip met het team.

Zeilincentives vaar je vaak met een eenheidsvloot van zeiljachten. Deze hebben genoeg ruimte om maximaal tien teamleden aan boord in te delen. Zeiljachten van dezelfde grootte en gelijke handicap zijn beschikbaar voor zowel kleine groepen (tien tot vijftig personen) als grote groepen (honderd tot vijfhonderd personen).

Met de ervaren schippers vaar je langs de mooiste baaien, stadjes en eilanden. Van rust tot bruisende kustplaatsen, naar trips door nationale parken en activiteiten op de wal.

Corporate regatta of teambuilding zeilevent

Op een aantal bestemmingen is het mogelijk om samen met een event manager een eigen corporate of teambuilding regatta te organiseren. Samen met een ervaren crew scheep je in aan boord van moderne zeiljachten op een fantastische bestemming.

Aan alles wordt gedacht: van corporate branding tot activiteiten aan de wal. Jouw team zal worden geïnspireerd door ervaren schippers met aandacht voor de prestaties van individuen en teams. Deze gaan ongetwijfeld nóg gemotiveerder terug naar huis.

Wereldwijd wordt een aantal grote zeilevenementen georganiseerd waarbij je als ‘bedrijfsteam’ kan inschrijven. Denk bijvoorbeeld aan de Heineken Regatta in het Caribisch gebied, de TNG Cup in Kroatië of de Kings Cup Regatta in Thailand.

NauSYS iFrame test

Je kunt nu veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling.
Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt.
Vraag ons naar de voorwaarden.

Een onvergetelijke incentive

boek je bij één van deze specialisten
No items found.
Ontdek alle specialisten

Via zeilvakanties.nl boek je ook

Voordelige
vliegtickets

Vind goedkope vliegtickets
via Tix.nl
vergelijk en boek

Meer dan 100 bestemmingen
in europa bij Transavia
zoek en boek je ticket

Meer over vliegtickets

Prachtige
accommodaties

Vergelijk en boek je
accommodatie via
booking.com

Of vergelijk en boek je
accomodatie hier via
trivago.nl

Meer over accomodaties

Zeker op
reis

Al vanaf € 22,25 per jaar doorlopend verzekerd tijdens al je vakanties (tip)
Bereken je premie

Kortlopende Reisverzekering al
vanaf € 1,40 p.p. per dag
Bereken je premie

Meer over reisverzekeringen

Betrouwbare
huurauto’s

Altijd een gunstig tarief
bij EasyTerra
Bekijk het aanbod

All-inclusive autohuur
bij Sunny Cars
Zoek en boek

Meer over autohuur

Elke week nieuwe inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?
Welk Soort zeilvakantie?
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving