Senioren

Een echte avonturier in uzelf ontdekken?

Het is een groot misverstand dat ouderen weinig behoefte hebben aan sportieve reizen, maar vooral gericht zijn op passief vermaak (al dan niet vanachter de geraniums).  Veel ouderen gaan wandelen, fietsen, zwemmen of golfen. Zeilen past heel goed in dat rijtje en u hoeft niet super sportief te zijn om er aan te beginnen. Iedereen kan zeilen!

Onze zeilvakanties zijn voor zeilers van alle niveaus. Het zeiljacht is voorzien van een professionele schipper. Samen maken we een betaalbare luxe rondreis, waarbij er leuke evenementen worden georganiseerd. Elke dag is bijzonder en elke avond zijn we op een andere locatie. Kristalhelder water, frisse wind, lekker zeilen en gezellige diners zijn de ingrediënten van de reis van uw ‘bucket list’!

Stap aan boord met gelijkgestemden

Vakantie op een zeiljacht is een eenvoudige manier van reizen. De aanbieders van zeilvakanties proberen uw reis zo aangenaam en ontspannen mogelijk te maken. De Nederlandse schipper neemt u mee naar verborgen baaien, rustige lagunes, perfecte wandelplekken en pittoreske bestemmingen.

De zeilvakantie is inclusief:
• accommodatie (bed in cabine)
• schipper-services
• bedlinnen (lakens, dekens)
• 'Welkom aan boord' borrel

De zeilvakantie is exclusief:
• reis naar bestemming
• boordkas
• avondeten en drinken aan wal
• excursies aan wal (niet verplicht)
• toeristenbelasting

Prijzen p.p./p.w. gaan v.a. €450,- tot €750,-. (excl. reiskosten naar bestemming).

De Boordkas
Omdat er meerdere gasten aan boord zijn, maken we met elkaar een ‘boordkas’ aan.  Vanuit deze boordkas betalen we de boodschappen (ontbijt, lunch en non-alcoholische dranken), havengelden, diesel, water en de schoonmaakkosten van het jacht. De kosten van de boordkas bedragen ongeveer €25,-euro per dag (afhankelijk van bestemming). De schipper (en evt. hostess) is vrijgesteld van betaling aan de boordkas.


Zeilen in het Middellandse Zeegebied
Dit gebied heeft een ruime keuze aan fantastische zeilgebieden. Het voordeel is dat het relatief dichtbij Nederland ligt, het vaak te bereiken is met eigen vervoer of het ligt op slechts twee uur vliegen.

Wil je meer weten? Stel hier je vraag. We helpen je graag!

Elke week nieuwe inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving