De Zeeuwse kust

De Zeeuwse kust

Wie zeilt in Zeeland verkent oude plaatsen zonder op open zee te varen. Zo kom je historische zeehavens met een rijke geschiedenis tegen. Ook mooie natuurgebieden zoals de Biesbosch zijn binnen bereik.

Een optie is om van Zierikzee te zeilen naar Goes. Dit is een tocht van 15 mijl, waarbij je over de Oosterschelde en onder de Zeelandbrug door naar Goes vaart. De prachtige haven midden in de stad is een mooie beleving. Vanuit Willemstad zeil je, tussen de beroepsvaart, over het Hollands Diep naar de Moerdijkbrug. Een paar mijl verder bakboord uit de Biesbosch in. Hier mag je overnachten bij één van de eilanden of in rustige kreken op anker.

De fanatieke zeiler kan in een weekend een rondje Zeeland via zee varen. Afhankelijk van wind en getij, vaar je linksom of rechtsom. Van Willemstad ga je naar Stellendam. Via de Roompotsluis vaar je naar Zierikzee en weer terug naar Willemstad.

Tijdsduur

(lang) weekend, mid-week of week

Zeilniveau
dagschipper (CWO 2 niveau Jachtzeilen)

Leuke havens onderweg
Zierikzee, Goes, Veere, Willemstad

NauSYS iFrame test

Boek alvast de leukste tours in Nederland!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Nederland

De mooiste beelden van Nederland

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)



Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving