Het Markermeer

Het Markermeer

Dit is het meest bekende zeilmeer van Nederland. Het Markermeer leent zich uitstekend voor een weekendje weg op het water met het gezin, vrienden en familie. Gezellige V.O.C stadjes wissel je af met rustigere natuurgebieden zoals de Marker Wadden. Dit is het nieuwste stukje Nederland: een groep natuureilanden die nieuw leven in het Markermeer brengen. Ontdek dit nieuwe leefgebied voor planten, insecten, vissen en vogels met je eigen zeiljacht. Een natuurparadijs waar je kan genieten van een strand en mooie wandelpaden.

Onder de rook van Amsterdam vind je historische vissersplaatsjes zoals Durgerdam. De rust zo dicht bij Amsterdam is bijzonder en je hebt direct een vakantiegevoel. Durgerdam heeft een leuke verenigingshaven waar je kan aanleggen.
De Sixthaven en de Marina Amsterdam bieden plaats aan diegene die Amsterdam wil bezoeken. Met een pond over het IJ ben je zo in hartje centrum!

Tijdsduur

(lang) weekend

Zeilniveau
dagschipper (CWO 2 niveau Jachtzeilen)

Leuke havens onderweg
Muiden, Volendam, Durgerdam, Hoorn & Enkhuizen

NauSYS iFrame test

Boek alvast de leukste tours in Nederland!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Nederland

De mooiste beelden van Nederland

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving