de Zeeuwse kust

Zeeland biedt alle ruimte aan de avontuurlijke watersporter

Op de Zeeuwse wateren zijn er veel mogelijkheden voor avontuurlijke watersporters. Je kunt hier niet alleen zeilen of cruisen op je motorboot, maar ook duikers kunnen hier hun hart ophalen. Het leven ónder water is minstens even mooi als het leven óp het water.

De Zeeuwse wateren bieden beschutting voor beginners en uitdaging voor de zeerotten. Het Veerse Meer en de Grevelingen zijn prima wateren om het varen onder de knie te krijgen. Voor wie meer uitdaging zoekt, ligt de Noordzee om de hoek. Ook hier zijn de jachthavens voorzien van alle faciliteiten.

Zeeland heeft zeer leuke havenplaatsen, zoals Vlissingen, Middelburg, Zierikzee, Goes, Yerseke en Breskens. Deze kun je gemakkelijk met je boot bereiken. Voor wie naar onze zuiderburen wil oversteken, is Antwerpen natuurlijk ook altijd een aantrekkelijk alternatief.

NauSYS iFrame test

Cultuur, pittoreske dorpjes en natuurschoon

Deze Nederlandse highlights mag je niet missen!

Dit zijn de Nederlandse zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

Boek alvast de leukste tours in Nederland!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Nederland

De mooiste beelden van Nederland

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving