Terschelling

Terschelling heeft de actievere toerist ook genoeg te bieden!

Een van Nederlands favoriete vakantiebestemmingen is ons eigen waddeneiland Terschelling. De combinatie van schitterende natuur, het relaxte eilandgevoel en de uitstekende restaurants, zorgen ervoor dat mensen graag terugkeren naar dit leuke eiland!

Steek over naar Terschelling vanuit de havens van Den Oever of Harlingen. Vanuit Harlingen kun je op een heldere dag Terschelling zien liggen. Dit doet vermoeden dat het niet zo ver is, echter de oversteek is bijna 2 keer zo lang als het hemelsbreed eruitziet. Tijdens hoogwater kan je het beste vanuit Harlingen vertrekken. Een goede voorbereiding is zeker nodig.

Als je er bent… Huur een fiets! Terschelling is niet groot, hierdoor kun je het eiland prima per fiets verkennen. Het eiland telt ongeveer 70km aan fietspaden. Regelmatig kom je leuke hotspots tegen of picknickbanken om even uit te rusten.

Ga je mee zeehonden spotten? Hoe leuk is dat!

De actievere toerist heeft Terschelling ook genoeg te bieden! Denk hierbij aan blokarten op het strand, paintball, paardrijden, met een 4x4 op het strand rijden en de dag eindigen met een bierproeverij.

Het is dus niet voor niets dat Terschelling een van de populairste vakantiebestemmingen van Nederland is en het gehele jaar te bezoeken.

Huur een zeiljacht vanuit Lemmer, Lelystad of Hoorn en ontdek zowel de Marker Wadden als de waddeneilanden met Terschelling als highlight van je zeilvakantie.

NauSYS iFrame test

Cultuur, pittoreske dorpjes en natuurschoon

Deze Nederlandse highlights mag je niet missen!

Dit zijn de Nederlandse zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

Boek alvast de leukste tours in Nederland!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Nederland

De mooiste beelden van Nederland

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving