Een drijvende villa met het ultieme eindeloze zwembad

Cabin Charters zijn de ideale zeilvakantie voor mensen die (nog) niet de kwalificaties hebben om zelf een zeiljacht te huren, voor diegenen die heerlijk willen ontspannen, of voor diegenen die het leven aan boord van een luxe jacht willen ervaren, maar geen heel jacht willen boeken.

De professionele bemanning heeft jarenlange zeilervaring en een schat aan lokale kennis, wat hen tot ideale gids maakt in jouw gekozen vaargebied. Elk bemanningslid wordt gekozen vanwege hun expertise, ze begrijpen je passie voor nieuwe en bijzondere ervaringen. Het zijn allemaal gastvrije en deskundige zeilers met vele jaren ervaring en zeer toegewijd om je een geweldige vaarvakantie te bezorgen.

Je komt op plaatsen waar je alleen met een zeiljacht kunt komen. De geringe diepgang van de catamarans maakt het mogelijk om te ankeren en snorkelen op de mooiste privƩ plekjes, daar waar de passagiers van grote cruiseschepen alleen maar van kunnen dromen.

Aan boord

Klinkt dit interessant toch? Alle catamarans bieden tweepersoonshutten met een eigen badkamer, zodat je de luxe en comfort van een volledig bemand jacht kunt ervaren. Met een gastronomische chef-kok aan boord die overheerlijke gerechten voor je bereidt en serveert, zijn deze unieke Cabin Charters zowel onvergetelijk als betaalbaar en ideaal voor gasten die gewoonweg willen ontspannen.

Met vele verschillende routes om uit te kiezen in de mooiste en exotische bestemmingen ter wereld, bieden onze routes vele tussenstops om unieke plekjes te ontdekken die alleen toegankelijk zijn vanaf zee. Laat de beslommeringen van alledag achter je en kies voor een meer ontspannen tempo: volg het ritme van de zee en de tropische passaatwinden.

De korte passages bieden volop gelegenheid om te ontspannen in de zon en te genieten van de vele watersporten. Je kunt ook het leven aan wal ontdekken met georganiseerde excursies aangeboden en geregeld door onze deskundige schipper en hostess.

De vloot

De luxe jachten hebben tussen de 4 en 12 hutten. Als je uitsluitend een catamaran wilt huren voor jouw gezelschap, weet dat al onze Cabin catamarans ook geboekt kunnen worden als een luxe bemande charter met een vaarroute en menu aangepast aan jouw wensen.

De Cabin Charter bestemmingen

Caribbean
- Britse Maagdeneilanden (BVI)
- St. Maarten
- Guadeloupe
- Martinique
- Cuba

Bahamaā€™s
- Exumaā€™s

Aziƫ
- Phuket, Thailand

Indische Oceaan
- Seychellen
- Malediven
- Mauritius

Pacific
- Tahiti

Wil je meer weten over Cabin Charters? Stel hier je vraag. We helpen je graag!

Een zeiljacht met schipper

boek je bij Ć©Ć©n van deze specialisten
No items found.
Ontdek alle specialisten

Zo leuk is een zeilvakantie!

Beste Mirjana en Lu,
Wat hebben wij een onvergetelijke week gehad!!! Allleen maar positief en iedereen van jong tot oud heeft genoten en super begeleiding!

Vr Gr fam Michiels

Het is een zeer geslaagde week geweest! We zijn allemaal met een glimlach teruggekeerd. Ik vond de mensen bij de incheckbalie erg vriendelijk en professioneel. De persoon die ons uitcheckte op de boot was alleen erg ongeduldig en beetje vreemd. We moesten er achteraf hard om lachen. Overall hebben we een mooie ervaring.

M.

Wij gaan al vele jaren flottielje zeilen en jullie zijn absoluut de beste organisatie tot nu toe. De afhandeling in de haven was top, niets op aan te merken. De flottielje leiding was goed. Wij vonden alleen Kroatiƫ erg duur en de prijs-kwaliteit verhouden van de restaurants zoek. Volgend jaar dus waarschijnlijk weer Griekenland of hebben jullie een leuk alternatief?

Met vriendelijke groet,Michiel

Het was in ƩƩn woord: Fantastisch!! We hebben een geweldige week gehad, de begeleiding was perfect en we hebben genoten van het mooie weer, lekkere eten en het mooie land Kroatiƫ.

Groetjes familie Klein

"Ja, wij hebben het echt super gehad en alles is ook zeer goed verlopen. Zowel de verhuurder als het schip waren super. Er waren ook enkele zaken waar jullie geen invloed op hebben, t.w. het weer, de vele dolfijnen en de wind, maar die waren ook geweldig."

Groet, familie Hoekstra

Hai Lu en Mirjana, We vonden de flottielje super fijn concept. Anouk en Julia hebben het echt super gedaan. Anouk met haar ervaring en rust en Julia met haar enorme enthousiasme. Qua zeilen was het geweldig wat betreft het manoeuvreren met de boot hebben we veel bijgeleerd! Was natuurlijk onze eerste keer zo met het gezin. Maar het smaakt zeker naar meer.

Heel veel dank!!

Elke week nieuwe inspiratie, tips en updates

Alle blogs

Vraag een offerte aan

Ben je op zoek naar een heerlijke zeilvakantie? Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat in je mailbox!
ā€
ā€ā€
*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen)Ā en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je eenĀ voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)ā€
Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving