Historische route


Inhoud

Dag 1: Split

Split is een meer dan 1700 jaar oude stad en heeft een plaats op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Voordat jullie gaan inschepen kan je een bezoek brengen aan de diverse historische monumenten van deze stad: de kathedraal van Saint Dujam, het paleis van Diocletianus, Peristil, Vestibul en ga zo maar door. De vooraf bestelde boodschappen zullen bij aankomst in de haven aan boord staan. Jullie zeiltour kan beginnen!

Dag 2: Hvar - Devil Islands

Ga heerlijk zonnebaden op het voordek en ontdek het veelzijdige eiland Hvar. Zeil door de ‘Devil Islands’ archipel met het prachtige eiland Palmižana. Overnachten kan in de stad Hvar; dit is de stad die bekend staat om de oudste stadstheaters in de wereld.

Dag 3: Vis

Herontdek het eiland Vis. In het communistische tijdperk was deze Joegoslavische vesting verboden voor buitenlandse toeristen. Net als een parel in de schaal heeft Vis zich onlangs open gesteld voor de rest van de wereld en het is nu een van de meest bezochte bestemmingen aan de Adriatische Zee. Bezoek ook de Blauwe Grot, een natuurlijk fenomeen op het eiland Biševo ten zuiden van Vis.

Dag 4: Korčula

Wie wil nou niet naar het eiland Korčula, de geboortestad van de beroemdste wereldreiziger Marco Polo. Het is het zesde grootste Adriatische eiland met ongeveer 15.000 inwoners en drie grote steden - Korčula, Vela Luka en Blato Korčula. Ze hebben allemaal zoveel te bieden: historische bezienswaardigheden, stranden, mooie en dichte bossen en zalig eten. Vergeet niet de Plavac Mali wijn te proeven; hier staat Hvar bekend om!

Dag 5: Hvar

We varen terug naar Hvar en overnachten in de stad Starigrad. Dit is de oudste stad op de Kroatische eilanden en een voormalige Griekse kolonie. Hvar heeft het grootste aantal zonuren in de hele Middellandse Zee.

Dag 6: Brač

Het eiland Brač is een beroemd paradijs voorwindsurfers, jetskiërs en andere watersporters. Je kunt hier heerlijk zonnebaden op de ‘Gouden Kaap’. Dit is het mooiste strand van de Adriatische kust. Het strand is namelijk omgeven door hoge bergen die een spectaculair landschap creëren.

Dag 7: Trogir

Trogir, een opmerkelijke stad onder bescherming van UNESCO. Trogir is omringd door middeleeuwse muren op een klein schiereiland. Dit schiereiland is verbonden door bruggen naar zowel het vasteland als het veel grotere eiland Čiovo. De stad heeft de mooiste kathedraal in dit deel van Europa. Bekijk ook het oude fort en loop door de prachtige smalle straatjes met een enorme keuze aan goede restaurants en gezellige bars.

NauSYS iFrame test

🇭🇷 Flottielje programma Kroatië 2024

• 1 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek data
13 juli
20 juli27 juli3 augustus10 augustus

De tour van dag tot dag >

v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

• 1 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek data
20 juli27 juli
3 augustus17 augustus


De tour van dag tot dag >

v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

2 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek datum
27 juli

nieuw
Noordelijke Dalmatië tour
3 augustus


v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

• 1 weekse flottielje
• Zonder kinderen
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek datum
7 september
v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

De vertrekdata zijn 100% gegarandeerd en data zijn definitief (vol = vol). Kosten voor de deelname aan de flottielje zijn € 250,- per week/per zeiljacht.

Boek alvast de leukste tours in Kroatie!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Kroatië

De mooiste beelden van Kroatië

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Meer informatie of offerte?

Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving