Tour de Avontuur


Inhoud

Dag 1:  Marina Kaštela - Šolta

Overnacht in een verborgen baai op zuidelijk deel van het eiland Šolta.

Dag 2: Šolta - Brač

Vaar naar het eiland Brač en ga voor anker bij het meest beroemde en mooiste strand van Kroatië: Bol. Dit strand wordt ook wel Golden Cape Beach genoemd. Bol is tevens een echt windsurf- en watersportparadijs. Ontspan na een dag van activiteiten en neem wat lekkers te drinken in een van de cocktailbars van Bol.

Dag 3: Brač - Hvar

Vanuit Bol vaar je naar het eiland Hvar. Een tip: plan een rondrit over dit eiland. Verwonder je over de wijngaarden en prachtige baaien met kristal helder water. Overnacht in de jachthaven van Palmižana. Laat je op dit eiland verrassen door het oude dennenbos van exotische bomen en het uitstekende gastronomische aanbod van restaurants.

Dag 4: Hvar - Lastovo

Sightseeing op Lastovo: een van de mooiste Kroatische eilanden met buitengewone ongerepte natuur en met slechts vijfhonderd inwoners. Dit eiland is een echt duikparadijs. Tijdens het duiken zouden jullie zomaar eens kunnen stuiten op oude Romeinse scheepswrakken. Breng met elkaar een rustige nacht door  in een stille baai aan de westkant van het eiland.

Dag 5: Lastovo - Vis

Ga voor anker in de baai van Stončica op het noordelijke deel van het eiland Vis. Overnacht in Vis en ontdek de bezienswaardigheden van deze prachtige stad. Het eiland was verboden voor toeristen toen het nog een Joegoslavische vesting was. Vis is ‘onlangs’ geopend voor de rest van de wereld en is vandaag de dag een van de meest bezochte bestemmingen aan de Adriatische Zee.

Dag 6: Vis

Nog niet klaar met ontdekken van de geheimen van Vis? Dat komt goed uit; er is nog zoveel meer te ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld de baai Vela Stiniva, een van de meest bijzondere natuurlijke baaien in de wereld. Het werd onlangs door National Geographic uitgeroepen tot de derde mooiste baai! Laat je verbluffen door de prachtige kleur van de Blauwe grot op het eiland Biševo. Overnachten kan in het pittoreske vissersdorp Komiža.

Dag 7: Vis - Drvenik - Trogir

Bezoek het eiland Drvenik, met de verrassende levendige kleuren van de zeebodem. Overnacht daarna in Trogir, een opmerkelijke stad op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Hier staat de mooiste kathedraal in dit deel van Europa. Trogir is een prachtige afsluiting voor deze avontuurlijke zeilvakantie!

NauSYS iFrame test

🇭🇷 Flottielje programma Kroatië 2024

• 1 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek data
13 juli
20 juli27 juli3 augustus10 augustus

De tour van dag tot dag >

v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

• 1 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek data
20 juli27 juli
3 augustus17 augustus


De tour van dag tot dag >

v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

2 weekse flottielje
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek datum
27 juli

nieuw
Noordelijke Dalmatië tour
3 augustus


v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

• 1 weekse flottielje
• Zonder kinderen
• Vertrek vanuit Sukosan

Vertrek datum
7 september
v.a. € 650,- p.p.p.w.

Meer info

De vertrekdata zijn 100% gegarandeerd en data zijn definitief (vol = vol). Kosten voor de deelname aan de flottielje zijn € 250,- per week/per zeiljacht.

Boek alvast de leukste tours in Kroatie!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Kroatië

De mooiste beelden van Kroatië

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Meer informatie of offerte?

Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?*
Welk Soort zeilvakantie?*
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving