garantiefonds

Kornati

C. Kar

Spectaculaire kliffen aan de buitenkant en binnen de eilanden genoeg beschutting

Het Kornati archipel zijn de laatste eilanden voor de kust van Murtur voordat je de diepblauwe Adriatische zee op vaart. Deze eilanden groep is alleen per eigen boot te bereiken en heeft vele baaien om te ontdekken.

Het archipel maakt deel uit van het nationaal park Kornati en een toegangsbewijs is nodig wanneer er gebruik wordt gemaakt van de verschillende ankerplaatsen. Het gebied is ook prachtig om doorheen te zeilen op doortocht naar Dugi Otok ten noordwesten of bijvoorbeeld Murter op het vaste land.

De Kornati hebben spectaculaire kliffen aan de buitenkant en binnen de eilanden genoeg beschutting tegen de heersende meastral wind uit het noordwesten. Vrulje is het “grootste”dorp op het archipel waar je kan aanmeren bij een aantal konoba’s en genieten van de lokale vangst. Een wandeling naar één van de toppen voor de zonsondergang is zeer de moeite waard.

NauSYS iFrame test

Cultuur, stranden en pittoreske dorpjes

Deze Kroatische highlights mag je niet missen!

Dit zijn de Kroatië zeilvakantie specialisten

en dat zijn ze niet voor niets!
No items found.
Ontdek alle specialisten

Boek alvast de leukste tours in Kroatie!

Je kunt dan direct naar binnen en hoeft niet in de wachtrij te staan.
Alle tours in Kroatië

De mooiste beelden van Kroatië

Droom lekker weg en boek daarna je zeilvakantie :-)
Meer zien? Volg ons!

Meer informatie of offerte?

Vul dan hieronder je gegevens en je wensen in en je ontvangt een scherp aanbod op maat!

*Je kunt veilig en zonder risico boeken met onze speciale COVID-19 betalingsregeling. Dit houdt in dat je maar 30% hoeft aan te betalen (binnen 10 dagen) en het resterende bedrag 28 dagen voor je vertrekt. Wanneer er 28 dagen voor het begin van de reis een grensafsluiting, reiswaarschuwing van het hoogste niveau of een onredelijke quarantaine-eis van meer dan 5 dagen in zowel het vakantie- als het thuisland is, dan kun je kosteloos annuleren en ontvang je een voucher voor het betaalde bedrag(en). Geen zorgen dus! (Deze regeling is geldig op 90% van ons aanbod zeilvakanties.)Welke bestemming?
Welk Soort zeilvakantie?
Welke extra's wil je erbij?
Bedankt voor je aanvraag!
Je ontvangt tijdens werkdagen binnen 24 uur een scherp aanbod van ons.
Sorry, er ging iets fout. Wil je het nog een keer proberen?

Draai je telefoon
voor de beste beleving